Kansarmoede en lager geboortegewicht : een literatuuronderzoek naar preventie - Samoy, Greet (Gent, 1999)
BMLIK
Eindwerk Katholieke Hogeschool voor Gezondheidszorg Oost-Vlaanderen, Vroedvrouw.
Nederlands
Scriptie
Keywords: kansarmoede