Onderzoek naar de krotwoningen van de stad Dendermonde - Huyck, Victoire (Gent, 1959)
BMLIK
Scriptie Vormingscentrum voor Maatschappelijk Dienstbetoon. Fotocopie.
Nederlands
Scriptie
Keywords: beluiken; huisvesting