Anders wonen is uitgesloten !? Over mechanismen van sociale uitsluiting - Compernol, Klaartje; Crollen, Anne; Elen, André (Heverlee, 1999)
BMLIK
Scriptie Katholieke Hogeschool Leuven.
Nederlands
Scriptie
Keywords: sociale uitsluiting; huisvesting