Budgetbegeleiding : groepswerk als hulpverleningsvorm bij kansarmen - Broos, Wendy (Diest, 1996)
BMLIK
Scriptie Hogeschool Limburg, Opleiding Sociaal Werk, Optie Maatschappelijk Werk.
Nederlands
Scriptie
Keywords: kansarmoede; schulden