Uithuisplaatsing bij kinderen uit de 4de wereld, ervaringen vanuit een instelling - Vlegels, Hilde (Gent, 1988)
BMLIK
Scriptie Katholiek Vormingscentrum voor Maatschappelijk Werk.
Nederlands
Scriptie
Keywords: vierde wereld; kinderen