Op de gezondheid van de armen : gezondheidsvoorlichting en -opvoeding en begeleiding bij Vierde Wereld-mensen - Ryckaert, Geert (Gent, 1987)
BMLIK
Scriptie Hoger Instituut voor Paramedische Beroepen, graduaat in de sociale verpleegkunde.
Nederlands
Scriptie
Keywords: armoede; gezondheid