Huisvesting voor kansarmen te Menen : projektontwikkeling vanuit het welzijnswerk in een grensstad - Sercu, Samuel (Kortrijk, 1990)
BMLIK
Scriptie Instituut voor Psycho-Sociale Opleiding, Afdeling Maatschappelijk Assistent.
Nederlands
Scriptie
Keywords: huisvesting; kansarmoede