Enkele tekorten in het gestichtsleven aan de hand van observatie in het Jongensweeshuis te Gent - Goyvaerts, Aloïs (Gent, 1956)
BMLIK
Scriptie Stedelijk Instituut voor Sociale Studie Gent.
Nederlands
Scriptie
Keywords: weeskinderen