Budgetbegeleiding : een uitweg voor cliënten met schulden ? Enkele voorbeelden vanuit het OCMW te Bilzen - Doomen, Carine (Diest, 1991)
BMLIK
Scriptie Hoger Instituut van de Demergouw, Dienst, Afdeling Maatschappelijk Assistent.
Nederlands
Scriptie
Keywords: schulden