Invloed van het gezinsleven op leermoeilijkheden : onderzoek a.d.h.v. gesprekken met ouders van kinderen uit een drietal aanpassingsklassen naar invloed van enkele gezinsfaktoren op leermoeilijkheden - Moens, Mireille (Gent, 1982)
BMLIK
Scriptie Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studie Gent.
Nederlands
Scriptie
Keywords: onderwijs; gezinnen