Armoe troef ! Armoede en sociale uitsluiting bij thuislozen - Van Mechgelen-Claessen, An (Kortrijk, 2000)
BMLIK
Scriptie CVO-Vormingsleergang voor Sociaal en Pedagogisch Werk, afdeling Orthopedagogie.
Nederlands
Scriptie
Keywords: armoede; sociale uitsluiting