Armenzorg op het Gentse platteland 1750-1850. Deel 2, bijlage - Clement, Julie (Gent, 1988)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, Faculteit Letteren en Wijsbegeerte.
Nederlands
Thesis
Keywords: armenzorg; platteland; Gent