Monografie van een achterbuurt : het 'Patershol' te Gent - D'Herde, Ghislaine (Gent, 1952)
BMLIK
Eindwerk Vormingscentrum voor Maatschappelijk Dienstbetoon, Kinderzorg-Bijstand. Fotocopie.
Nederlands
Scriptie
Keywords: buurtwerk