Armoede, sociale uitsluiting en uithuisplaatsing van kinderen : een onderzoek naar kleinschalige en offensieve strategieën voor de aanpak van een overwegend grootstedelijke problematiek - Gheysen, Luk (Kortrijk, 1997)
BMLIK
Eindrapport Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen, departement IPSOC.
Nederlands
Verslag
Keywords: armoede; kinderen