Liefdadigheid in Gent ! Een beeld van de bestaande materiële en financiële hulpverlening naast de officiële dienstverlening - Dierick, Maureen (1989)
BMLIK
Scriptie Stedelijk Hoger Instituut voor Pedagogische en Sociale Studie Edward Anseele. Fotocopie
Nederlands
Scriptie
Keywords: armoede; liefdadigheid