Omgaan met armoede : een kwalitatief onderzoek naar overlevingsstrategieën bij bestaansminimumtrekkers en ontvangers van het gewaarborgd inkomen voor bejaarden - Kint, Sylvie (1995)
BMLIK
Eindverhandeling Vrije Universiteit Brussel Fakulteit Geneeskunde en Farmacie, richting Gerontologie. Fotocopie
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; bejaarden