Als een gekooide vogel... : processen van uitsluiting en insluiting bij arme gezinnen - Driessens, Kristel; Lauwers, Jan (Antwerpen : UIA, 1998)
BMLIK
Scriptie Universitaire Instelling Antwerpen Departement Politieke en Sociale Wetenschappen
Nederlands
Monografie
Keywords: armoede; sociale uitsluiting