Onderzoek naar kamerbewoners - Theys, Els (1993)
BMLIK
Scriptie Stedelijk Hoger Instituut voor Pedagogische en Sociale Studie Edward Anseele, afdeling Maatschappelijk Assistent, Gent. Fotocopie
Nederlands
Scriptie
Keywords: huisvesting