Kansarm en op zoek naar een woning : een analyse van het huisvestingsbeleid en de afstemming ervan op kansarmen - Detailleur, Heidi (1993)
BMLIK
Scriptie Instituut voor Psycho-Sociale Opleiding, Kortrijk
Nederlands
Scriptie
Keywords: kansarmoede; huisvesting