Het bestaansminimum in België : situering van de rechthebbenden in het armoedeonderzoek; loglineaire analyse van de kenmerken van deze populatie en onderzoek naar de ruimtelijke differentiatie ervan - Lammertyn, F.; De Wit, H.; Daemen, L. (1987)
BMLIK
Thesis K.U.Leuven Departement Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: bestaanszekerheid