Het thema 'kinderrechten' in het basisonderwijs : introduktie via sleutelfiguren - Desoete, Isabel (1995)
BMLIK
Scriptie Instituut voor Economisch en Sociaal Hoger Onderwijs afdeling Maatschappelijk Assistent
Nederlands
Scriptie
Keywords: onderwijs; kinderrechten