Energie is niet vanzelfsprekend voor iedereen : conclusies en voorstellen geformuleerd vanuit de knelpunten, behoeften en noden van kansarmen - Slock, Lien (2007)
BMLIK
Scriptie Arteveldehogeschool, Gent
Nederlands
Scriptie
Keywords: energie; kansarmoede