Een kijk op het algemeen verslag over de armoede a.d.h.v. praktijkvoorbeelden - Van Sprundel, Marit (1999)
BMLIK
Eindwerk Karel de Grote-Hogeschool, Depratement Sociaal-Agogisch Werk. Fotocopie
Nederlands
Scriptie
Keywords: armoede