Recht-op cultuur : drempels die mensen in armoede belemmeren in hun culturele participatie. - Regionaal Instituut voor Samenlevingsopbouw (RISO)-Antwerpen (Deurne : RISO, 2001)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: cultuur