Werkloosheid en tewerkstelling. - Regionaal Instituut voor Samenlevingsopbouw (RISO) (Gent : RISO, 1990)
BMLIK
Vijfjarig bestaan van Riso Oost-Vlaanderen.
Nederlands
Brochure
Keywords: samenlevingsopbouw