Berühmte und vergessene Tote auf Zürichs Friedhöfen. - Foppa, Daniel (Zürich : Limmat-Verlag, 2000)
Korte boigrafieën van onder andere August Bebel en Thomas Mann
Duits
Monografie
Keywords: biografieën; cultuur; funerair erfgoed; Zürich