Als je ouder in de gevangenis zit...hoe dichtbij blijven. Over de relatie van kinderen met hun gedetineerde ouder. De situatie in België. (Brussel : Koning Boudewijnstichting, 1996)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: gedetineerden