Art 23. Cultuurparticipatie : over toeleidingsprojecten voor mensen met een laag inkomen. Een 'good practice' rapport. (Brussel : Koning Boudewijnstichting, 2001)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: kansarmoede; kunst