Art 23. Cultuurparticipatie : een vergeten recht en bindende kracht in de armoedebestrijding. Een kijk op de ART 23-projecten. Kunstprojecten als hefboom tegen sociale uitsluiting. (Brussel : Koning Boudewijnstichting, 1998)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: kansarmoede; kunst