Art 23. Kansarmoede en kunst : een trend ? Studiedag over kunstprojecten als mogelijke hefboom tegen sociale uitsluiting bestemd voor praktijkmensen en andere actieve belangstellenden. (Brussel : Koning Boudewijnstichting, 1998)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: kansarmoede; kunst