Armoede en basisonderwijs : een actie-onderzoek in opdracht van de Koning Boudewijnstichting. Eindrapport deel 2. (Gent : Universiteit Gent, 1999)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: armoede; onderwijs