Armoede en basisonderwijs : een actie-onderzoek in opdracht van de Koning Boudewijnstichting. Eindverslag eerste werkjaar. (Gent : Universiteit Gent, 1998)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: armoede; onderwijs