Een eigen-zinnige ondersteuning voor het vrijwilligerswerk : explorerend onderzoek naar wenselijkheid, opdracht en draagvlak van een Vlaams Steunpeunt Vrijwilligerswerk. Verslag van het rondetafelgesprek op 16 juni 2000. (Brussel : Koning Boudewijnstichting, 2000)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: vrijwilligerswerk