Arm, moar plezant Antwarrepe en oek Deurne deurp natuurlijk zoeng in elke kafee en oep de mart van 1840 tot 1900 of.. [Bladmuziek] - Peeters, Ludo; Lundström, John (Deurne : Turninum)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Dogterkens in de Ronde
Mijnheer den eerste minister...
Den tram electrique
Nieuwe vindingen
De meiskes
Vader Adam
De vrouwen broek of de mode van den dag
Van Wommelegem
Het verlaten meisje
Schrikkleijke spoorwegramp te Contich
Reuzinnelieke
Oemgangslieke
In het boerenkwartier
't Muziek
Mijne 'Trekzak'
De deurp van mij
3 vrienden
De vreselijke moord te Deurne
Antwârpe
Antwârpe zo schoon as gij isser gien een
't Orgeltje
Drei vrienden
Marilou
De val van Antwerpen
Och Heer! Och God!
Nieuwe vindingen
Douaneliedje
In Vlaanderen Vlaamsch
Ontwaakt!
Mijne moedertaal
Artevelde's geest
Als ge zo nauw gaat kijken
Zie ze der na maor is goan, die van Deurne
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Lundström, John; volksliederen; liederen; Deurne