Handboek der sexuologie : studiewerk voor artsen, juristen, geestelijken, paedagogen, psychologen en studerenden - Hirschfeld, Magnus (Amsterdam : A.J.G. Strengholt.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie