Uit de opgelegde inactiviteit raken : verslag van de Frans-Belgische studiegroep Arbeid, Werkloosheid en Sociale Zekerheid. (Brussel : ATD Vierde Wereld, 1998)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: sociale zekerheid; werkloosheid