De cholera te Mechelen tijdens de 19de eeuw. (Mechelen : Koninklijke Kring voor Oudheidkunde, Letteren en Kunst van Mechelen, 1987)
BMLIK
Handelingen van de Koninklijke Kring voor Oudheidkunde, Letteren en Kunst van Mechelen, 91e boekdeel, 1987.
Nederlands
Brochure
Keywords: cholera