Commissie voor Interculturele Dialoog : eindverslag - Delruelle, Edouard; Torfs, Rik (Brussel : Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding, 2000)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: interculturele communicatie