Pas de deux : multiculturele oefenpasjes. Het Vlaamse jeugdwerk en de Europese jongerencampagne tegen racisme, xenofobie, antisemitisme en intolerantie. (Brussel : JINT, 1995)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: antiracisme