Handicap en armoede in Noord en Zuid : socio-politieke factoren en gendercontext - Devlieger, Patrick J.; De Greve, Anja (Schaarbeek : Platform Handicap en Ontwikkelingssamenwerking, 2001)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: gehandicapten; armoede