Onderzoek naar gelijke kansen bij bedienden in de voedingsindustrie : beschrijving van de tewerkstelling - Denis, Bert; Frère, Jean-Maurice (Leuven : HIVA, 1996)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: voedingsnijverheid