Stedelijke (sociale) vernieuwing : recente beleidsmaatregelen van de Federale, Vlaamse en Brusselse Hoofdstedelijke Overheid. Inventaris. (Brussel : VIBOSO, 1996)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: stadsvernieuwing