50 jaar mensenrechten en het werk van (inter)nationale organisaties : een scriptiepakket voor jongeren vanaf 10 jaar - De Ridder, Harry (Nijmegen : Centrum voor Mondiaal Onderwijs, 1998)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: mensenrechten