Hoe gezond zijn Ali en Fatima Tien jaar wetenschappelijk onderzoek over gezondheid van en gezondheidszorg voor allochtonen in Vlaanderen (1984-1993). Een kritisch overzicht - De Muynck, A.; Peeters, R.F. (Antwerpen : Universiteit Antwerpen, 1994)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: gezondheidszorg; allochtonen