Goed wonen op eigen maat : integratie van kwaliteiten van a-typische woonvormen in de sociale huisvesting. Een toepassing vanuit de problematiek van het illegale permanente wonen op campings in Vlaanderen. (Vlaamse Werkgroep Campingbewoning, 1998)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: woonmilieu