Tegen armoede en uitsluiting, heroverweging van het menselijk handelen : bijdrage aan de Wereld Topconferentie over Sociale Ontwikkeling Kopenhagen - de Vos van Steenwijk, Alwine (Den Haag : ATD Vierde Wereld, 1995)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: vierde wereld