Het meesterschap van de allerarmsten : een theologische overdenking van het thema 'Diepe armoede en verzoening' - Verdonk, Wessel (Den Haag : ATD Vierde Wereld, 1998)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: vierde wereld