Een homocentrum in evolutie : het GOC Aalst, van individuele hulpverlening op weg naar sociale aktie - Amant, Geert (Gent : Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studie, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Scriptie
Keywords: homoseksualiteit