Exploratief onderzoek naar de sociale integratie van homoseksuelen uit homobars en homowerkgroepen - Willems, Iris (Gent : RUG, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentiaatsverhandeling RUG
Nederlands
Monografie
Keywords: homoseksualiteit