Onderzoek naar discriminatie op basis van seksuele oriëntatie in de context van personeelsselectie - Heyse, Petra; Mielnicki, Eva (Gent : Universiteit Gent, 2003)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis
Keywords: discriminatie; seksuele identiteit